Categorii reteteSalateBucatarie maghiaraBucatarie americanaTorturiBucatarie algerianaBucatarie thailandezaBucatarie arabaBucatarie egipteanaBucatarie olandezaBucatarie germanaBucatarie evreiascaBucatarie argentinianaBucatarie scandinavaBucatarie portughezaInghetataBucatarie traditionalaBucatarie greceascaBucatarie italianaBucatarie spaniolaCocktail-uriSandwish-uriPrajituriMancare de PastiMancare de CraciunMancare de postBucatarie japonezaBucatarie turceascaBucatarie chinezeascaBucatarie indianaBucatarie frantuzeasca
RecomandariLumea Placintelor Bella Romania |
Reteta Tandoori Chicken (preparat din carne de pui)
Ingrediente: - 500 gr de piept de pui Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 220 grade, se spala bucatile de pui si se pun la uscat pe servetele; Se pun bucatile de pui intr-un castron si se pune peste ele putina lamaie, apoi se ung pe toate partile cu pudra tandoori, sare si se pun apoi in iaurt. Sau se amesteca iaurtul cu sarea si pudra si se ung apoi bucatile cu el; Se aseaza bucatile de pui una langa alta pe o tava unsa cu ulei, incalzita in prealabil in cuptor; Se coace timp de 15-20 minute, timp in care puteti prepara o salata sau un pilaf.
Alte retete din aceeasi categorie:Reteta Desert indian cu dovleacReteta Sos curryReteta Pui cu sos picantReteta Peste cu orezReteta Tandoori Chicken (preparat din carne de pui)Reteta Chicken Tikka MasalaReteta Curry cu legumeReteta Chutney de rubarba (sos-garnitura)Reteta Salata de orez cu curryReteta Mango Chutney |
Urmariti-ne pe Facebook |