Categorii reteteSalateBucatarie maghiaraBucatarie americanaTorturiBucatarie algerianaBucatarie thailandezaBucatarie arabaBucatarie egipteanaBucatarie olandezaBucatarie germanaBucatarie evreiascaBucatarie argentinianaBucatarie scandinavaBucatarie portughezaInghetataBucatarie traditionalaBucatarie greceascaBucatarie italianaBucatarie spaniolaCocktail-uriSandwish-uriPrajituriMancare de PastiMancare de CraciunMancare de postBucatarie japonezaBucatarie turceascaBucatarie chinezeascaBucatarie indianaBucatarie frantuzeasca
RecomandariLumea Placintelor Bella Romania |
Bucatarie egipteanaBucataria egipteana foloseste toate verdeturile si legumele ce cresc de-a lungul Vaii Nilului. Aceasta este totodata caracterizata de folosirea unor ingrediente care o fac diferita de celelalte. Egiptenii folosesc la prepararea bucatelor foarte mult chimen si coriandru, care dau o savoare specifica preparatelor. Egiptenii sunt considerati a fi un popor extrem de ospitalier. Din acest motiv, in cazul in care aveti ocazia sa intrati in casa unui egiptean trebuie sa fiti atenti sa nu afirmati ca va place ceva din ceea ce ii apartine, pentru ca acesta, fara sa se gandeasca un minut, va lua decizia de a va darui obiectul cu pricina. Neacceptarea cadoului este considerata o adevarata ofensa. De asemenea, nici invitatia la masa nu trebuie refuzata, fiind catalogata drept o jignire suprema. Pentru a vedea toata descrierea apasati aici Retete din categoria Bucatarie egipteanaReteta Orez cu lapteReteta egipteana de orez cu lapte este foarte usor de realizat si de cele mai multe ori este atat de buna incat se termina tot in aceeasi zi. Orezul cu lapte preparat dupa aceasta reteta culinara este foarte gustos cand este servit presarat cu scortisoara pisata. |
Urmariti-ne pe Facebook |