Categorii reteteSalateBucatarie maghiaraBucatarie americanaTorturiBucatarie algerianaBucatarie thailandezaBucatarie arabaBucatarie egipteanaBucatarie olandezaBucatarie germanaBucatarie evreiascaBucatarie argentinianaBucatarie scandinavaBucatarie portughezaInghetataBucatarie traditionalaBucatarie greceascaBucatarie italianaBucatarie spaniolaCocktail-uriSandwish-uriPrajituriMancare de PastiMancare de CraciunMancare de postBucatarie japonezaBucatarie turceascaBucatarie chinezeascaBucatarie indianaBucatarie frantuzeasca
RecomandariLumea Placintelor Bella Romania |
Bucatarie arabaBucătăria arabă cuprinde elemente ale bucătăriilor mediteraneene şi africane. Termenele de referinţă ale acestei bucătării sunt cuscus, carnea de miel, năut, vinetele, măslinele, curmalele, apa parfumată (de portocale şi de trandafir), cărbunele şi ceaiul de mentă. Mâncărurile bucătăriei arabe sunt înainte de toate o ocazie de întâlnire în mijlocul familiei şi al prietenilor. Conform tradiţiei se stă pe perne sau pe bănci joase, împrejurul unei mese rotunde. Felurile de mâncare sunt consumate în tăcere, delectându-se cu fiecare îmbucătură. După masă este timp pentru ceai şi discuţii. Pentru a vedea toata descrierea apasati aici Retete din categoria Bucatarie arabaReteta Pasta tahinaReţetă de pastă tahina – pe bază de seminţe de susan. Se serveşte cu peşte, kebab şi alte specialităţi arabe. Islamul nu este doar o religie, cultura musulmană a creat, timp de secole, una din cele mai gustoase bucătării ale lumii. |
Urmariti-ne pe Facebook |