Reteta Peste cu orez
Ingrediente:
- peste 125 g
- slanina 40 g
- unt
- 3 cepe
- 4 rosii
- 1/2 lingurita sofran
- boia
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Intr-o cratita cu unt topit se pune slanina taiata in bucatele si cepele tocate marunt; Indata ce incep sa capete o culoare aurie, se adauga pestele taiat bucatele potrivite si se are grija sa se intoarca pestele pe ambele parti iar dupa ce s-au prajit putin se scot si se tin la cald In aceeasi cratita se pun rosiile taiate in cuburi, sarea, piperul, boiaua si sofranul; Se adauga apa si se lasa sa fiarba, la foc mic aproape 1/2 de ora; Se pun apoi si bucatile de peste, se lasa totul sa mai dea citeva clocote.
Secrete:
Se serveste cu orez fiert.
Alte retete din aceeasi categorie:
Reteta Desert indian cu dovleacReteta Sos curryReteta Pui cu sos picantReteta Peste cu orezReteta Tandoori Chicken (preparat din carne de pui)Reteta Chicken Tikka MasalaReteta Curry cu legumeReteta Chutney de rubarba (sos-garnitura)Reteta Salata de orez cu curryReteta Mango Chutney