Categorii reteteSalateBucatarie maghiaraBucatarie americanaTorturiBucatarie algerianaBucatarie thailandezaBucatarie arabaBucatarie egipteanaBucatarie olandezaBucatarie germanaBucatarie evreiascaBucatarie argentinianaBucatarie scandinavaBucatarie portughezaInghetataBucatarie traditionalaBucatarie greceascaBucatarie italianaBucatarie spaniolaCocktail-uriSandwish-uriPrajituriMancare de PastiMancare de CraciunMancare de postBucatarie japonezaBucatarie turceascaBucatarie chinezeascaBucatarie indianaBucatarie frantuzeasca
RecomandariLumea Placintelor Bella Romania |
Bucatarie japonezaBucataria japoneza este considerata a fi cea mai sanatoasa dintre toate bucatarile lumii fara a se consuma foarte mult coresterol , bazandu-se pe alimentele naturale continand multe vitamine , si calciu. Alimentele de baza ale Japoniei sunt: orezul , pestele , fructele de mare , legumele si fructele proaspete , si mai putin carnea de ( vita , porc , pasare ). Fiecare mancare gatita are un aspect si un ornament diferit incat acel preparat pastrandu-si gustul si aroma proprie .
Ingredientele cele mai des folosite in bucataria japoneza sunt: shoyu , tuyu , mirin , dashi , sos iachinicu , sos iachisoba , si miso . Pentru a putea vedea toata descriere apasati aici
Retete din categoria Bucatarie japonezaReteta Porc TonkatsuPorc Tonkatsu este o reteta japoneza delicioasa, care se serveste de regula alaturi de un sos chinezesc dulce-acrisor. |
Urmariti-ne pe Facebook |