Categorii retete

SalateBucatarie maghiaraBucatarie americanaTorturiBucatarie algerianaBucatarie thailandezaBucatarie arabaBucatarie egipteanaBucatarie olandezaBucatarie germanaBucatarie evreiascaBucatarie argentinianaBucatarie scandinavaBucatarie portughezaInghetataBucatarie traditionalaBucatarie greceascaBucatarie italianaBucatarie spaniolaCocktail-uriSandwish-uriPrajituriMancare de PastiMancare de CraciunMancare de postBucatarie japonezaBucatarie turceascaBucatarie chinezeascaBucatarie indianaBucatarie frantuzeasca

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Bucatarie japoneza

Bucataria japoneza este considerata a fi cea mai sanatoasa dintre toate bucatarile lumii fara a se consuma foarte mult coresterol , bazandu-se pe alimentele naturale continand multe vitamine , si calciu.

Alimentele de baza ale Japoniei sunt: orezul , pestele , fructele de mare , legumele si fructele proaspete , si mai putin carnea de ( vita , porc , pasare ).

Fiecare mancare gatita are un aspect si un ornament diferit incat acel preparat pastrandu-si gustul si aroma proprie .

Preparatele traditionale ale japoniei dupa cum stim cu toti sunt: sushi , sashimi , tempura , udon , soba , miso supa , ozoni , nanakusagayu , supa hamaguri , katuo si multe altele .

Ingredientele cele mai des folosite in bucataria japoneza sunt: shoyu , tuyu , mirin , dashi , sos iachinicu , sos iachisoba , si miso .

Pentru a putea vedea toata descriere apasati aici

 

Retete din categoria Bucatarie japoneza

Reteta Porc Tonkatsu

Porc Tonkatsu este o reteta japoneza delicioasa, care se serveste de regula alaturi de un sos chinezesc dulce-acrisor.

Urmariti-ne pe Facebook