Categorii reteteSalateBucatarie maghiaraBucatarie americanaTorturiBucatarie algerianaBucatarie thailandezaBucatarie arabaBucatarie egipteanaBucatarie olandezaBucatarie germanaBucatarie evreiascaBucatarie argentinianaBucatarie scandinavaBucatarie portughezaInghetataBucatarie traditionalaBucatarie greceascaBucatarie italianaBucatarie spaniolaCocktail-uriSandwish-uriPrajituriMancare de PastiMancare de CraciunMancare de postBucatarie japonezaBucatarie turceascaBucatarie chinezeascaBucatarie indianaBucatarie frantuzeasca
RecomandariLumea Placintelor Bella Romania |
Reteta Chicken Tikka Masala
Ingrediente: - 1/2 kg piept de pui Mod de preparare: Taie pieptul de pui in bucati de marimea unui mic si apoi lasa-l la marinat cu usturoi, ghimbia si suc de lamaie timp de 2 ore; Dupa aceea, adauga iaurtul, o lingura de ceai garm masala, o lingurita de sare si o lingurita de sofran (galben); Amesteca acest continut, pune-l pe gratar si lasa-l acolo pana carnea se rumeneste bine; Pregateste apoi sosul: curata 1/2 kg de ceapa si o capatana de usturoi, pune-le intr-o tigaie cu ulei si prajeste-le bine; Apoi, rastoarna continutul intr-un mixer si tot acolo pune si alunele Caju; Pune pasta obtinuta la tigaie si adauga o lingura de pasta de rosii, untul si 200 g apa; Lasa la fiert pana ce se termina apa si ramane sosul; Apoi, adauga peste sos carnea deja preparata si smantana; Se amesteca si se lasa pe foc(mic) 10 minute; Se serveste cald, cu garnitura de orez sau cu lipie.
Alte retete din aceeasi categorie:Reteta Desert indian cu dovleacReteta Sos curryReteta Pui cu sos picantReteta Peste cu orezReteta Tandoori Chicken (preparat din carne de pui)Reteta Chicken Tikka MasalaReteta Curry cu legumeReteta Chutney de rubarba (sos-garnitura)Reteta Salata de orez cu curryReteta Mango Chutney |
Urmariti-ne pe Facebook |