Categorii reteteSalateBucatarie maghiaraBucatarie americanaTorturiBucatarie algerianaBucatarie thailandezaBucatarie arabaBucatarie egipteanaBucatarie olandezaBucatarie germanaBucatarie evreiascaBucatarie argentinianaBucatarie scandinavaBucatarie portughezaInghetataBucatarie traditionalaBucatarie greceascaBucatarie italianaBucatarie spaniolaCocktail-uriSandwish-uriPrajituriMancare de PastiMancare de CraciunMancare de postBucatarie japonezaBucatarie turceascaBucatarie chinezeascaBucatarie indianaBucatarie frantuzeasca
RecomandariLumea Placintelor Bella Romania |
Reteta Pui cu sos picant
Ingrediente: - 1 pui mare Mod de preparare: Bucatile de pui se pun sa se rumeneasca in unt, cand sunt pe jumatate gata, se adauga cepele taiate pestisor si usturoiul pisat; Dupa ce s-au aurit si cepele, se toarna supa, sarea, piperul, sofranul, coriandrul si se lasa sa fiarba aproximativ 1/2 de ora; Dupa ce carnea a fiert, bucatelele de pui se scot, iar in sosul ramas se adauga faina, se amesteca incet, pana ce se ingroasa putin; Se pun din nou bucatile de pui. Se serveste mincarea foarte fierbinte. Secrete: Merge nemaipomenit cu paine dupa retete indiene sau cu orez.
Alte retete din aceeasi categorie:Reteta Desert indian cu dovleacReteta Sos curryReteta Pui cu sos picantReteta Peste cu orezReteta Tandoori Chicken (preparat din carne de pui)Reteta Chicken Tikka MasalaReteta Curry cu legumeReteta Chutney de rubarba (sos-garnitura)Reteta Salata de orez cu curryReteta Mango Chutney |
Urmariti-ne pe Facebook |