Reteta Desert indian cu dovleac
Ingrediente:
- 1/4 dovleac mic
- 2 linguri zahar
- 1 lingura lapte
- 1 ou
- 1/4 lingurita esenta de vanilie
- 1/2 lingurita scortisoara
Mod de preparare:
Se curata dovleacul si se taie bucatele, se incalzesc bucatelele in cuptorul cu microunde pana se inmoaie; Se pun bucatile de dovleac intr-o forma si se paseaza, se adauga zaharul, laptele, esenta de vanilie si scortisoara, apoi se pun pe foc mic amestecandu-se bine toate ingredientele; Se ia de pe foc si se raceste, se modeleaza aluatul in forme mici, ovale, care se pun in forme, care se coc in cuptorul fierbinte, timp de 10 minute.
Alte retete din aceeasi categorie:
Reteta Desert indian cu dovleacReteta Sos curryReteta Pui cu sos picantReteta Peste cu orezReteta Tandoori Chicken (preparat din carne de pui)Reteta Chicken Tikka MasalaReteta Curry cu legumeReteta Chutney de rubarba (sos-garnitura)Reteta Salata de orez cu curryReteta Mango Chutney