Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Tandoori Chicken (preparat din carne de pui)

Tandoori Chicken (preparat din carne de pui)Ingrediente:

- 500 gr de piept de pui
- 2 linguri de pudra tandoori, preparata din diverse mirodenii
- 150 ml iaurt sau iaurt amestecat cu smantana
- 2 linguri ulei
- 1 lingurita de suc de lamaie
- sare dupa gust

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 220 grade, se spala bucatile de pui si se pun la uscat pe servetele; Se pun bucatile de pui intr-un castron si se pune peste ele putina lamaie, apoi se ung pe toate partile cu pudra tandoori, sare si se pun apoi in iaurt. Sau se amesteca iaurtul cu sarea si pudra si se ung apoi bucatile cu el; Se aseaza bucatile de pui una langa alta pe o tava unsa cu ulei, incalzita in prealabil in cuptor; Se coace timp de 15-20 minute, timp in care puteti prepara o salata sau un pilaf.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Desert indian cu dovleacReteta Sos curryReteta Pui cu sos picantReteta Peste cu orezReteta Tandoori Chicken (preparat din carne de pui)Reteta Chicken Tikka MasalaReteta Curry cu legumeReteta Chutney de rubarba (sos-garnitura)Reteta Salata de orez cu curryReteta Mango Chutney

Urmariti-ne pe Facebook