Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Sos curry

Sos curryIngrediente:

- 200 g smantana
- 20 g unt
- 100 g mustar iute
- 2 g curry
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Se topeste incet untul intr-o tigaie, se adauga mustarul, condimentele, sarea; Se subtiaza treptat cu smantana, amestecand continuu; Se serveste pe preparat sau in sosiera.

Secrete:

Pentru ca smantana sa nu se taie, o incalzim in prealabil la bain-marie.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Desert indian cu dovleacReteta Sos curryReteta Pui cu sos picantReteta Peste cu orezReteta Tandoori Chicken (preparat din carne de pui)Reteta Chicken Tikka MasalaReteta Curry cu legumeReteta Chutney de rubarba (sos-garnitura)Reteta Salata de orez cu curryReteta Mango Chutney

Urmariti-ne pe Facebook