Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Mango Chutney

Mango ChutneyIngrediente:

- 8 mango verzi, aproape coapte
- 600 g zahar
- 100 g curmale
- 100 g ghimbir
- 6 ardei iuti
- 1 capatana usturoi
- 1 lingurita de sare
- 3 linguri otet

Mod de preparare:

Mango se decojesc si se feliaza, se adauga sare, se acopera cu apa si se lasa asa peste noapte; Se spala, se amesteca si se fierb apoi toate ingredientele, exceptand zaharul; Apoi se adauga zaharul si se fierbe din nou pentru inca 2 ore.

Secrete:

Dupa preparare, sosul chutney se pastreaza in borcane inchise ermetic, sterilizate, cel putin 4 saptamani inainte de a fi consumata;

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Desert indian cu dovleacReteta Sos curryReteta Pui cu sos picantReteta Peste cu orezReteta Tandoori Chicken (preparat din carne de pui)Reteta Chicken Tikka MasalaReteta Curry cu legumeReteta Chutney de rubarba (sos-garnitura)Reteta Salata de orez cu curryReteta Mango Chutney

Urmariti-ne pe Facebook