Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Ciorba de peste

Ciorba de pesteIngrediente:

-  1-2 kg peste
- 3-4 rosii
- 100 g orez
- 1 ardei gras mare
- 3-4 cepe
- 2 morcovi
- 1 hrean ras
- 1 l zeama de varza sau 1/2 kg corcoduse verzi fierte in 1/2 l apa
- 1 legatura leustean
- 1 legatura patrunjel
- sare dupa gust piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Se curata pestele, se taie separat capul si cozile; Se pun la fiert capul si cozile in 2 l de apa rece, dupa fierbere se arunca carnea si se pastreaza zeama; In zeama obtinuta mai sus se pune ceapa taiata rondele, morcovii marunt taiati si hreanul ras; Cand s-au inmuiat se adauga rosiile curatate de pielite si samburi, fileuri de ardei gras si pestele portionat in 6 bucati, precum si orezul curatat si spalat; Se adauga sarea, piperul si zeama de la corcoduse sau zeama de varza.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Ciorba de perisoare cu carne de vitaReteta Bors de urziciReteta Ciorba de pesteReteta Ciorba de lobodaReteta Ciorba de burta

Urmariti-ne pe Facebook