Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Inghetata

Inghetatele revigorante si apetisante sunt deserturi delicioase si in general usor de preparat. Deserturi indragite oricand, ele devin populare in zilele fierbinti de vara. La prepararea lor imaginatia este importanta, orice fel de inghetata se poate particulariza dupa fantezia celui care o prepara.

Inghetatele se pregatesc din creme cu ou, lapte si zahar, la care se adauga aroma dorita (vanilie, cacao, ciocolata ...).

In afara de aceste inghetate grase, exista inghetate usoare preparate din sucul fructelor (lamai, portocale, zmeura, visine etc ...) sau din pulpa acestora transformata in piure si amestecata cu sirop de zahar sau cu zahar.

Pentru a vedea toata descrierea apasati aici

Retete din categoria Inghetata

Reteta Inghetata de iaurt cu banane

Inghetata de iaurt cu banane se prepara cat ai clipi si in plus are putine calorii.

Urmariti-ne pe Facebook