Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Bucatarie araba

Bucătăria arabă cuprinde elemente ale bucătăriilor mediteraneene şi africane. Termenele de referinţă ale acestei bucătării sunt cuscus, carnea de miel, năut, vinetele, măslinele, curmalele, apa parfumată (de portocale şi de trandafir), cărbunele şi ceaiul de mentă.

Mâncărurile bucătăriei arabe sunt înainte de toate o ocazie de întâlnire în mijlocul familiei şi al prietenilor. Conform tradiţiei se stă pe perne sau pe bănci joase, împrejurul unei mese rotunde. Felurile de mâncare sunt consumate în tăcere, delectându-se cu fiecare îmbucătură. După masă este timp pentru ceai şi discuţii.

Pentru a vedea toata descrierea apasati aici

Retete din categoria Bucatarie araba

Reteta Pasta tahina

Reţetă de pastă tahina – pe bază de seminţe de susan. Se serveşte cu peşte, kebab şi alte specialităţi arabe. Islamul nu este doar o religie, cultura musulmană a creat, timp de secole, una din cele mai gustoase bucătării ale lumii.

Urmariti-ne pe Facebook