Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Bucatarie frantuzeasca

Bucataria frantuzeasca este una dintre cele mai apreciate bucatarii din lume. Doar gustand iti poti da seama cata dragoste a pus bucatarul in pregatirea acelui fel de mancare.

Francezii sufera de mult mai putine boli cardiovasculare datorita alimentatiei diferite. Ei consuma foarte multe legume si fructe, rareori le prefera preparate termic. Este primordial pentru acestia ca orice preparat daca este bun sa fie automat si sanatos. Sa existe o armonie perfecta intre aceste doua elemente.

Pentru a vedea toata descrierea apasati aici

Retete din categoria Bucatarie frantuzeasca

Reteta Quiche Lorraine

Quiche Lorraine – este o tarta umpluta cu bacon, smantana si oua. Reteta a aparut pentru prima data in regiunea Lorena si a devenit cu timpul foarte apreciata. Acest aperitiv se serveste intotdeauna cald.

Reteta Boeuf Bourguignon cu taitei

Boeuf Bourguignon cu taitei este o reteta specific frantuzeasca. Desi aceasta reteta nu este foarte simpla, ea este foarte buna.

Reteta Rata a l'orange

Rata a l'orange este o reteta specific frantuzeasca si este foarte gustoasa. Diversitatea ingredientelor face ca aceasta reteta sa fie cat mai aromata si apetisanta.

Urmariti-ne pe Facebook