Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Bucatarie spaniola

Bucataria spaniola este alcatuita dintr-o mare varietate de feluri de mancare, varietate datorata diferentelor de geografie, cultura si clima dintre regiunile acestei tari. Istoria bogata a Spaniei, si influentele culturale au dus la nasterea unei bucatarii unice cu litreralmente mii de retete si arome.

Radacinile ei sunt mediteraneene iar pestele si fructele de mare sunt ingrediente de baza. Peninsula contine doua tipuri culinare majore.

Satele din nord si nord-vest au o dieta cu multa grasime animala. Celalalt tip este precursor al dietei mediteraneene si se intalneste in partea iberica a peninsulei.

Pentru a vedea toata descrierea apasati aici

Retete din categoria Bucatarie spaniola

Reteta Salata de fructe de mare (Salpicon de marisco)

Salata de fructe de mare, Salpicon de Marisco este o bunatate de salata, un cocktail de fructe mare, peste si legume. Plina de minerale si gust salata de fructe de mare, Salpicon de Marisco este o mancare savuroasa si sanatoasa. Cu aceasta salata de fructe de mare, Salpicon de Marisco ai doua beneficii, savurezi o mancare excelenta fara ca silueta ta sa aiba de suferit.

Reteta Salata spaniola cu cartofi (Ensalada espanola)

Aceasta Ensalada Espanola, salata spaniola cu cartofi este excelenta pentru pranz sau cina, este o mancare satioasa si sanatoasa. In plus salata spaniola cu cartofi, Ensalada Espanola este plina de culoare, aroma si gust.

Reteta Paella de post cu tofu

Busuiocul, cimbrul si ardeiul rosu dau acestei mancari paella de post cu tofu bogata in fibre, o aroma deosebita si o culoare atractiva. Nautul, orezul si tofu din paella de post cu tofu formeaza o combinatie pentru orice variatie doriti. Se poate servi cu fasole verde fina taiata in bucati scurte, sau cu oua fierte tari taiate sferturi si imprastiate peste Paella de post cu tofu.

Urmariti-ne pe Facebook