Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Bucatarie algeriana

Algeria este a doua tara ca marime din Africa, situata in nord-vestul continentului, cu deschidere la Marea Mediterana.

Couscous este felul national algerian, facut din grau sub forma de gris, combinat cu alte alimente. Couscous se poate servi inconjurat de carne sau amestecat cu legume. Algerienii prefera sa combine couscous, carne si fructe.

Condimentele sunt folosite cu generozitate in bucataria algeriana, in special chimionul, coriandrul si scortisoara. Se folosesc si fructe uscate, atat in felurile principale, cat si la deserturi. Carnea de porc si bauturile alcoolice sunt interzise de islamism, insa Algeria produce vin pentru exportul in Europa.

Retete din categoria Bucatarie algeriana

Reteta Salata algeriana cu chiftelute de miel

Poti transforma salata de zi cu zi intr-un preparat delicios, oriental. Ti-am pregatit in continuare o reteta din bucataria algeriana, mai precis salata algeriana cu chiftelute de miel.

Reteta Couscous algerian de pui

Cuscus-ul este un aliment de baza in nordul Africii. Reteta de cuscus cu pui are variante in toate tarile nord-africane, cea de fata fiind foarte simpla si aromata.

Urmariti-ne pe Facebook