Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Bucatarie argentiniana

Cartea de vizită culinară a Argentinei este carnea de vită suculentă, preparată la grătar, minunaţii colţunaşi fripţi pe untură şi excelentul vin roşu.

Din păcate în Argentina nu se practică arta culinară a vechilor ei locuitori. Cu timpul, bucătăria indienilor care locuiau în Pampas a fost dată uitării. Argentinienii au „moştenit” bucătăria conchistadorilor, pe care de altfel au îndrăgit-o.

În toate restaurantele de pe malul argentinian al Atlanticului se găsesc fructe de mare, care sunt delicios preparate şi care nu se prea deosebesc de cele servite în restaurantele de pe malul Mediteranei. Mâncărurile pregătite de argentinieni au aromă de mirodenii şi de ulei de măsline. Reţetele tradiţionale recomandă folosirea multor condimente, ceea ce face ca gustul să fie similar cu cel al bucătăriilor din alte părţi ale lumii, cum ar fi Italia sau Franţa.

Pentru a vedea toata descrierea apasati aici

Retete din categoria Bucatarie argentiniana

Reteta Empanadas

Empanadas – pateuri mari argentiniene cu carne de vacă prăjite în untură. Mâncarea a fost preluată de la indieni. Fiecare regiune are reţeta proprie pentru empanadas, acestea diferind prin mărime şi umplutură. Umplutura tradiţională din carne de vacă se numeşte criolla.

Urmariti-ne pe Facebook