Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Ciorba de loboda

Ciorba de lobodaIngrediente:

- 10 legaturi de loboda mai rosii
- 4 legaturi de ceapa verde
- o cescuta de orez
- 2 legaturi de leustean
- 1 litru de bors
- sare sau vegeta dupa gust
- 4 oua

Mod de preparare:

Se spala toata verdeata (loboda,ceapa si leusteanu), loboda dupa ce este spalata si curatata se pune intr-o oala, se caleste impreuna cu ceapa si vegeta in putin ulei; Dupa ce sunt calite, se pune apa rece pana acopera oarecum verdeata, se spala orezul si se pune in aceasta oala, se lasa la fiert; Atunci cand orezul a fiert, se pune borsul, dupa ce a fiert cu borsul se bat ouale se pun in oala si se mai lasa un pic la fiert, se stinge focul si se pune leusteanul; Cui ii place poate face separat ombleta pe care o pune la sfarsit si dupa preferinte se poate pune si slaninuta afumata; Aceasta ciorba se mananca si cu un ardei iute, este mai buna rece si cum se spune "ca sa mearga mai bine, se ia un aperitiv - o tuica, palinca etc.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Ciorba de perisoare cu carne de vitaReteta Bors de urziciReteta Ciorba de pesteReteta Ciorba de lobodaReteta Ciorba de burta

Urmariti-ne pe Facebook