Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Bors de urzici

Bors de urziciIngrediente:

- 1 litru de apa
- 500ml bors
-  1 ceapa mica
-  2 lingurite de orez
- 2 linguri ulei
- 2 farfurii adanci de frunze de urzici
- 1 ou
- 1 lingurita de faina
- 1 lingurita boia
- sare dupa gust
- leustean din belsug

Mod de preparare:

Se taie ceapa marunt si se inabuse in ulei; Se adauga peste ceapa faina, boiaua si sarea;  Se toarna apa si dupa ce da un clocot se pune orezul si urzicile bine spalate; Se lasa sa fiarba incet acoperit, pana ce orezul este aproape gata; Se adauga borsul si se lasa sa mai dea 2-3 clocote; Se adauga verdeata tocata si oul batut.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Ciorba de perisoare cu carne de vitaReteta Bors de urziciReteta Ciorba de pesteReteta Ciorba de lobodaReteta Ciorba de burta

Urmariti-ne pe Facebook