Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Cartofi taranesti

Cartofi taranestiIngrediente:

- 1,5 kg cartofi
- 4 cepe
- 1 lingura boia dulce
- 4-5 catei usturoi
- ulei sau margarina
- 1 legatura de marar
- sare
- condiment pentru cartofi prajiti

 

Mod de preparare:

Cureti cartofi si ceapa, pui cartofii la fiert, iar ceapa o tai marunt si o calesti in ulei. Presari peste ceapa sare condiment pentru cartofi prajiti si dupa ce s-a inmuiat, adaugi cartofii fierti si scursi bine. Pui si usturoiul pisat, presari boiaua si mai lasi mancarea pe foc aproximativ 5 minute. Cand e gata, o dai deoparte si presari verdeata tocata.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Ciorba de fasole boabeReteta Cartofi taranestiReteta Sarmale de post cu ciuperci

Urmariti-ne pe Facebook