Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Ciorba de fasole boabe

Ciorba de fasole boabeIngrediente:

- 400 gr fasole boabe
- 2 cepe
- 2 morcov
- 2 ardei
- 200 gr pasta de tomate
- 40 ml ulei
- sare, piper

 

Mod de preparare:

Fasolea se pune la fiert, apa in care fierbe fasolea se schimba de 3 ori. Dupa ce sa fiert se pune zarzavatul taiat cubulete,si se lasa sa fiarba, se adauga pasta de tomate, sarea si piperul dupa gust. Se serveste calda cu partunjel verde.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Ciorba de fasole boabeReteta Cartofi taranestiReteta Sarmale de post cu ciuperci

Urmariti-ne pe Facebook