Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Sarmale de post cu ciuperci

Sarmale de post cu ciuperciIngrediente:

- 1/2 ciuperci(cu cat mai multe feluri, cu atat mai bine!)
- o cana de orez
- 3 cepe
- 1 morcov
- ulei
- 2 linguri bulion
- 150ml suc de rosii
- sare
- piper
- marar
- o foaie de dafin
- varza acra

Mod de preparare:

Se toaca cepele si se calesc in ulei. Ciupercile spalate si curatate se taie marunt si se pun peste ceapa.Se lasa sa fiarba putin in sucul lor. Orezul spalat se pune peste ciuperci. Tot acolo se mai pun cele 2 linguri de pasta de rosii, sare, marar, piper si o ceasca de apa.Se lasa sa fiarba pana se umfla bobul de orez. Se lasa sa se raceasca dupa care se infasoara sarmalelee. Pe fundul oalei se pune o foaie de varza, varza tocata, sarmalele bine infasurate.Peste ele se pune apa, se pune sucul de rosii si ofoaia de dafim. Se fierb la foc mic cca 1 1/2 ora.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Ciorba de fasole boabeReteta Cartofi taranestiReteta Sarmale de post cu ciuperci

Urmariti-ne pe Facebook