Categorii reteteSalateBucatarie maghiaraBucatarie americanaTorturiBucatarie algerianaBucatarie thailandezaBucatarie arabaBucatarie egipteanaBucatarie olandezaBucatarie germanaBucatarie evreiascaBucatarie argentinianaBucatarie scandinavaBucatarie portughezaInghetataBucatarie traditionalaBucatarie greceascaBucatarie italianaBucatarie spaniolaCocktail-uriSandwish-uriPrajituriMancare de PastiMancare de CraciunMancare de postBucatarie japonezaBucatarie turceascaBucatarie chinezeascaBucatarie indianaBucatarie frantuzeasca
RecomandariLumea Placintelor Bella Romania |
Reteta Friptura de porc cu bere
Ingrediente: - 1 kg de carne de porc Mod de preparare: Se spala carnea, se taie in felii groase de 1,5 cm; Intr-o tigaie cu unt topit si ulei incins se innabusa pe ranf feliile de carne, pe ambele parti, apoi se scot intr-un vas termorezistent; Se curata, se zdrobeste usturoiul, se amesteca cu putina apa, se stropeste carnea cu berea si usturoiul, se presara cu sare si piper, se introduce in cuptorul preincalzit, se lasa cca 45 minute; Se stropeste carnea din cand in cand cu sosul de bere si usturoi; Se curata si spala prazul, ceapa, telina si morcovul, se taie in felii subtiri se aseaza in vasul cu carne si se mai lasa 15 minute la cuptor; Se serveste cu garnitura stropita cu sosul strecurat. Secrete: Friptura de porc cu bere merge excelent cu cartofi natur sau piure, stropit cu sosul de la friptura si cu gogosari murati, alaturi.
Alte retete din aceeasi categorie:Reteta Drob din ficat de porcReteta Piftie de porcReteta TobaReteta CaltabosiReteta Carnati de casaReteta CozonacReteta Friptura de porc cu bereReteta Sarmale in foi de varza acraReteta Salata Boeuf cu carne de pui |
Urmariti-ne pe Facebook |