Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Salata cu nuca, mar si portocala

Salata cu nuca, mar si portocalaIngrediente:

- 2 linguri otet din vin rosu;
- 2 1/2 linguri suc de portocale si 1 portocala, decojita;
- 1/2 cana stafide;
- 4 mere, preferabil din 2-3 soiuri diferite;
- 2/3 cana cu nuca, prajita si taiata bucati mari;
- 2 linguri ulei de masline extra-virgin;
- sare, dupa gust;
- piper negru, proaspat macinat, dupa gust.

Mod de preparare:

1. Intr-un vas de dimensiuni mari, amesteca otetul, sucul de portocala si stafidele.
2. Curata merele, indeparteaza cotorul, dupa care taie-le, impreuna cu portocala decojita, in
bucati mici.
3. Se combina fructele cu amestecul de sus si se adauga nuca si celelalte ingrediente.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Salata de portocale cu andive si sos de iaurtReteta Salata cu carne si taiteiReteta Salata de pastai de mazare cu ochiuriReteta Salata calda de paste penne cu legumeReteta Salata algeriana cu chiftelute de mielReteta Salata de cocos cu macrou afumatReteta Salata de varza alba cu susanReteta Salata cu nuca, mar si portocalaReteta Salata cu orez, mazare, porumb si ciuperciReteta Salata de vineteReteta Salata de sfecla cu hreanReteta Salata de dovleceiReteta Salata de ardei copti

Urmariti-ne pe Facebook