Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Boeuf Bourguignon cu taitei

Boeuf Bourguignon cu taiteiIngrediente (pt. 4 portii): 

- 80 g bacon
- 800 g carne de vita
- 2 catei de usturoi
- 400 g ceapa
- 1 lingura cu virf de faina
- 1-2 linguri de unt
- 400 g ciuperci champignons
- 2 linguri ulei masline
- 3 linguri bulion
- 500 ml vin rosu
- 250 ml supa de carne(dintr-un cub)
- 1 lingurita cimbru
- 1 foaie dafin
- sare, piper
- 400 g taietei

Mod de preparare:

Baconul se taie fisii, carnea cuburi de 2-3 cm, cateii de usturoi se taie 1/2, se curata ceapa si se taie in 1/4 sau 1/8, ciupercile mai mici se lasa intregi, cele mari se taie bucati. Intr-o cratita mai mare se incinge uleiul, se prajesc bucatelele de bacon 2-3 min, dupa care se lasa sa se scurga pe prosop de hirtie. Carnea de vita se prajeste la foc iute in grasimea incinsa, apoi se adauga baconul, bulionul, vinul si supa (nu toata cantitatea)+ usturoi, cimbru, foaie dafin, sare si piper. Se aseaza capacul si se da la cuptorul incins la 180?C timp de 60 min . Se mai adauga vin si supa din cand in cand apoi se adauga ceapa si se mai lasa 30 min fara capac, si la sfirsit ciupercile, acoperindu-se pt. 30 min. Pastele se fierb in apa cu sare. Se orneaza cu verdeata in farfurie.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Quiche LorraineReteta Boeuf Bourguignon cu taiteiReteta Rata a l'orange

Urmariti-ne pe Facebook