Categorii reteteSalateBucatarie maghiaraBucatarie americanaTorturiBucatarie algerianaBucatarie thailandezaBucatarie arabaBucatarie egipteanaBucatarie olandezaBucatarie germanaBucatarie evreiascaBucatarie argentinianaBucatarie scandinavaBucatarie portughezaInghetataBucatarie traditionalaBucatarie greceascaBucatarie italianaBucatarie spaniolaCocktail-uriSandwish-uriPrajituriMancare de PastiMancare de CraciunMancare de postBucatarie japonezaBucatarie turceascaBucatarie chinezeascaBucatarie indianaBucatarie frantuzeasca
RecomandariLumea Placintelor Bella Romania |
Reteta Salata spaniola cu cartofi (Ensalada espanola)
Ingrediente: - 700 g cartofi
Mod de preparare: Se fierb cartofii, se lasa sa se raceasca, apoi se taie in rondele; Se aseaza intr-o tava de copt straturi de rondele de cartofi si se dau la rece; Se pregateste sosul din otet, ulei, usturoi, sare, piper si se toarna peste cartofi, pastrandu-se sos si pentru a fi turnat la sfarsit peste salata. Se da la frigider; Se scoate caserola de la rece, se aseaza cartofii pe un platou. Se curata marul, se rade fin si se amesteca in sos, la fel se face si cu baconul, maslinele si ceapa. Sosul se imprastie peste cartofi si se serveste. Secrete: Pentru mai mult gust si aroma serviti aceasta salata spaniola cu cartofi, cu busuioc sau patrunjel verde proaspat, taiat marunt si presarat deasupra.
Alte retete din aceeasi categorie:Reteta Salata de fructe de mare (Salpicon de marisco)Reteta Salata spaniola cu cartofi (Ensalada espanola)Reteta Paella de post cu tofu |
Urmariti-ne pe Facebook |