Categorii reteteSalateBucatarie maghiaraBucatarie americanaTorturiBucatarie algerianaBucatarie thailandezaBucatarie arabaBucatarie egipteanaBucatarie olandezaBucatarie germanaBucatarie evreiascaBucatarie argentinianaBucatarie scandinavaBucatarie portughezaInghetataBucatarie traditionalaBucatarie greceascaBucatarie italianaBucatarie spaniolaCocktail-uriSandwish-uriPrajituriMancare de PastiMancare de CraciunMancare de postBucatarie japonezaBucatarie turceascaBucatarie chinezeascaBucatarie indianaBucatarie frantuzeasca
RecomandariLumea Placintelor Bella Romania |
Reteta Horiatiki
Ingrediente: - 3 roşii tari Mod de preparare: Roşiile, castraveţii, ardeii şi ceapa se taie felii. Se pun într-un bol, se presară cu condimente, se adaugă măsline şi se amestecă bine. Se adaugă cubuleţe de brânză feta. Se adaugă ulei şi oţet de vin. Se amestecă cu atenţie, pentru a nu strivi ingredientele. Salata grecească se serveşte la rece. Poate fi consumată separat sau ca adaos la aproape orice fel de mâncar.
Alte retete din aceeasi categorie:Reteta SuvlakiReteta Horiatiki Reteta Tzatziki |
Urmariti-ne pe Facebook |