Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Pasta tahina

Pasta tahinaIngrediente: 

- 2 linguri suc de lămâie
- 1 lingură de pastă tanina sau de susan
- ½ căţel de usturoi
- 1-2 linguri de apă
- sare

Modul de preparare:

• Usturoi curăţat, clătit şi strivit în sare.
• Pasta tahina se amestecă bine. Apoi se trece într-un castron, se adaugă usturoi şi se amestecă bine. Se adaugă sucul de lămâie încet, până se schimbă culoarea şi consistenţa pastei. Se adaugă apă.
• Pasta trebuie să aibă un gust puternic de lămâie şi densitatea maionezei.
• Se poate adăuga un pic de chimen şi de oţet. Pasta se serveşte în castroane întinse, ornate cu frunze de pătrunjel tocate.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Pasta tahina

Urmariti-ne pe Facebook