Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Porc Tonkatsu

Reteta Porc TonkatsuIngrediente:

  • 4 cotlete porc
  • 2 oua
  • pesmet japonez (panko) sau pesmet brun
  • 2 lingurite mustar japonez (sau mustar cu hrean)
  • 1 lingura de sos de soia
  • 1 lingura de sos Worcestershire
  • 1 lingura de seminte de susan
  • 1 catel de usturoi, pisat
  • 2 linguri vin alb
  • sare, piper alb

Mod de preparare:

Se amesteca bine usturoiul pisat cu vinul alb si cu sosul de soia, iar in acest amestec se inmoaie cotletele, lasandu-se la marinat 1 ora. Se inmoaie bine carnea marinata in ou batut, apoi se tavaleste prin pesmet brun pana ce bucatile sunt complet acoperite. Se prajesc feliile de carne pana ce se rumenesc pe ambele parti si sunt facute. Se scurg de excesul de ulei pe prosoape de hartie. Se amesteca bine1 lingurita de sos de soia, semintele de susan, sosul Worcestershire, sare, piper si mustar, iar acest sos se pune peste cotlete.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Porc Tonkatsu

Urmariti-ne pe Facebook