Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Briose cu iaurt si fructe

Reteta Briose cu iaurt si fructeIngrediente:

- 100 g de unt;
- 3 oua;
- 150 g de zahar;
- 200 g de iaurt natural;
- 300 g de faina;
- 1 plic praf de copt;
- 250 g capsune.

Mod de preparare:

Ungi formele de briose cu unt si le tapetezi cu faina. Tai capsunele in cuburi sau felioare.

Freci spuma untul ramas, cu zaharul. Adaugi treptat ouale, iaurtul, apoi restul de faina cernuta si praful de copt.

Umpli 2/3 din volumul formelor cu aceasta compozitie. Asezi deasupra fructele trecute prin faina. Coci briosele 25-30 de min., la foc mijlociu in cuptorul preincalzit. Cand se racesc, le scoti din forme si le poti pudra cu zahar vanilat.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Briose cu iaurt si fructe

Urmariti-ne pe Facebook