Categorii reteteBucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara
RecomandariLumea Placintelor Bella Romania |
Reteta Rata a l'orange
Ingrediente: - 3 bucati piept de rata
Mod de preparare: Stoarce trei portocale pentru a obtine suc, iar pe cea ramasa decojeste-o si desfa-o in bucati. Cresteaza apoi pieptul de rata in forma de patratele. Amesteca sucul de portocale cu scortisoara, miera si sosul de soia. Aseaza pieptii de rata intr-o tava si apoi toarca sosul. Lasa-l la frigider sa se raceasca 24 de ore. Incalzeste pieptul de pui intr-o tava pentru zece minute la temperatura medie (grasime trebuie sa se topeasca si sa devina maro). Scurge grasimea si aseaza iar carnea in tava. Adauga feliile de portocale, jumatate din marinata si las-o sa se reduca cateva minute. Scoate carnea si adauga untul pentru a face un sos gustos.
Alte retete din aceeasi categorie:Reteta Quiche LorraineReteta Boeuf Bourguignon cu taiteiReteta Rata a l'orange |
Urmariti-ne pe Facebook |