Categorii reteteSalateBucatarie maghiaraBucatarie americanaTorturiBucatarie algerianaBucatarie thailandezaBucatarie arabaBucatarie egipteanaBucatarie olandezaBucatarie germanaBucatarie evreiascaBucatarie argentinianaBucatarie scandinavaBucatarie portughezaInghetataBucatarie traditionalaBucatarie greceascaBucatarie italianaBucatarie spaniolaCocktail-uriSandwish-uriPrajituriMancare de PastiMancare de CraciunMancare de postBucatarie japonezaBucatarie turceascaBucatarie chinezeascaBucatarie indianaBucatarie frantuzeasca
RecomandariLumea Placintelor Bella Romania |
Reteta Boeuf Bourguignon cu taitei
Ingrediente (pt. 4 portii): - 80 g bacon Mod de preparare: Baconul se taie fisii, carnea cuburi de 2-3 cm, cateii de usturoi se taie 1/2, se curata ceapa si se taie in 1/4 sau 1/8, ciupercile mai mici se lasa intregi, cele mari se taie bucati. Intr-o cratita mai mare se incinge uleiul, se prajesc bucatelele de bacon 2-3 min, dupa care se lasa sa se scurga pe prosop de hirtie. Carnea de vita se prajeste la foc iute in grasimea incinsa, apoi se adauga baconul, bulionul, vinul si supa (nu toata cantitatea)+ usturoi, cimbru, foaie dafin, sare si piper. Se aseaza capacul si se da la cuptorul incins la 180?C timp de 60 min . Se mai adauga vin si supa din cand in cand apoi se adauga ceapa si se mai lasa 30 min fara capac, si la sfirsit ciupercile, acoperindu-se pt. 30 min. Pastele se fierb in apa cu sare. Se orneaza cu verdeata in farfurie.
Alte retete din aceeasi categorie:Reteta Quiche LorraineReteta Boeuf Bourguignon cu taiteiReteta Rata a l'orange |
Urmariti-ne pe Facebook |