Categorii reteteBucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara
RecomandariLumea Placintelor Bella Romania |
Reteta Porc Tonkatsu
Ingrediente:
Mod de preparare: Se amesteca bine usturoiul pisat cu vinul alb si cu sosul de soia, iar in acest amestec se inmoaie cotletele, lasandu-se la marinat 1 ora. Se inmoaie bine carnea marinata in ou batut, apoi se tavaleste prin pesmet brun pana ce bucatile sunt complet acoperite. Se prajesc feliile de carne pana ce se rumenesc pe ambele parti si sunt facute. Se scurg de excesul de ulei pe prosoape de hartie. Se amesteca bine1 lingurita de sos de soia, semintele de susan, sosul Worcestershire, sare, piper si mustar, iar acest sos se pune peste cotlete.
Alte retete din aceeasi categorie:Reteta Porc Tonkatsu |
Urmariti-ne pe Facebook |