Categorii retete

SalateBucatarie maghiaraBucatarie americanaTorturiBucatarie algerianaBucatarie thailandezaBucatarie arabaBucatarie egipteanaBucatarie olandezaBucatarie germanaBucatarie evreiascaBucatarie argentinianaBucatarie scandinavaBucatarie portughezaInghetataBucatarie traditionalaBucatarie greceascaBucatarie italianaBucatarie spaniolaCocktail-uriSandwish-uriPrajituriMancare de PastiMancare de CraciunMancare de postBucatarie japonezaBucatarie turceascaBucatarie chinezeascaBucatarie indianaBucatarie frantuzeasca

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Kalalaatikko

KalalaatikkoIngrediente:
 

- 300 g de scrumbie proaspătă
- 800 g de cartofi
- 80 g de ceapă
- 50 g de ulei
- 130 l de lapte
- 2 ouă
- 1 lingură de făină de grâu

 

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii, se taie în bucăţi mici şi se introduc într-o oală unsă cu grăsime. Se curăţă scrumbia proaspătă, se taie în bucăţi mici şi se pune pe cartofi. Cartofii şi scrumbia se presară cu ceapa mărunt tăiată, apoi cu făină şi se toarnă peste ulei. Se înăbuşă la foc mic. La cartofii gătiţi cu scrumbie se toarnă ouăle amestecate cu lapte. Se coace în cuptor timp de aproximativ 10 minute şi se serveşte fierbinte.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Kalalaatikko

Urmariti-ne pe Facebook