Categorii reteteBucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara
RecomandariLumea Placintelor Bella Romania |
Reteta Gulyasleves ( supa gulas)
Ingrediente:
Ceapa si ardeii se curata si se toaca marunt.Carnea se spala si se taie cuburi . Se prajeste ceapa , ardeiul.Se adauga carnea care a fost sarata . Se amesteca punand usturoiul tocat, pasta de ardei si praful de chimen. Puneti apa 3-4 l +foile de dafin si fierbeti.Timpul de fierbere e diferit , depinde cat de tinerica era dansa , adica vacuta!!! Cand carne e aproape fiarta se adauga cartofii curatati , spalati si taiati cuburi mai mari. Din 3 oua batute + 1 lingura untura + sare si faina alba se face o maia mai groasa din care se ia cu lingura si se toarna in supa , rezultand galuste cat mai subtirele . La sfarsit puneti sucul de rosii, ardeiul iute tocat si frunzele de telina . Asezonati cu sare ,piper si patrunjel verde. Tipsuri
Alte retete din aceeasi categorie:Reteta Gulyasleves ( supa gulas) |
Urmariti-ne pe Facebook |