Categorii reteteSalateBucatarie maghiaraBucatarie americanaTorturiBucatarie algerianaBucatarie thailandezaBucatarie arabaBucatarie egipteanaBucatarie olandezaBucatarie germanaBucatarie evreiascaBucatarie argentinianaBucatarie scandinavaBucatarie portughezaInghetataBucatarie traditionalaBucatarie greceascaBucatarie italianaBucatarie spaniolaCocktail-uriSandwish-uriPrajituriMancare de PastiMancare de CraciunMancare de postBucatarie japonezaBucatarie turceascaBucatarie chinezeascaBucatarie indianaBucatarie frantuzeasca
RecomandariLumea Placintelor Bella Romania |
Reteta Feijoada – mancare din fasole rosie cu bucati de carne de porc
Ingrediente: - 0,5 kg de fasole verde Mod de preparare: Fasolea se înmoaie timp de 12 ore. După aceea, fasolea se găteşte în apa în care a fost înmuiată. Într-un vas nou gătiţi toate ingredientele din carne. După ce carnea s-a gătit, tăiaţi-o în mici fragmente, iar cârnaţii în felii. Se încălzeşte uleiul într-un castron mare şi se prăjeşte ceapa până se rumeneşte. Se adaugă fasolea cu jumătate din apa în care s-a fiert. Apoi se adaugă carnea, cu cealaltă jumătate în care s-a fiert. Mai apoi, se condimentează sosul şi se adaugă celelalte ingrediente (frunza de dafin, ardeiul piri-piri şi pătrunjelul). Totul trebuie să se fiarbă până când obţineţi un sos cu consistenţă cremoasă. Se serveşte cu orez alb fiert.
Alte retete din aceeasi categorie:Reteta Caldo VerdeReteta Feijoada – mancare din fasole rosie cu bucati de carne de porcReteta Bacalhau – cod ala Portugalia, preparat cu cartofi |
Urmariti-ne pe Facebook |