Categorii reteteSalateBucatarie maghiaraBucatarie americanaTorturiBucatarie algerianaBucatarie thailandezaBucatarie arabaBucatarie egipteanaBucatarie olandezaBucatarie germanaBucatarie evreiascaBucatarie argentinianaBucatarie scandinavaBucatarie portughezaInghetataBucatarie traditionalaBucatarie greceascaBucatarie italianaBucatarie spaniolaCocktail-uriSandwish-uriPrajituriMancare de PastiMancare de CraciunMancare de postBucatarie japonezaBucatarie turceascaBucatarie chinezeascaBucatarie indianaBucatarie frantuzeasca
RecomandariLumea Placintelor Bella Romania |
Reteta Cartofi taranesti
Ingrediente: - 1,5 kg cartofi
Mod de preparare: Cureti cartofi si ceapa, pui cartofii la fiert, iar ceapa o tai marunt si o calesti in ulei. Presari peste ceapa sare condiment pentru cartofi prajiti si dupa ce s-a inmuiat, adaugi cartofii fierti si scursi bine. Pui si usturoiul pisat, presari boiaua si mai lasi mancarea pe foc aproximativ 5 minute. Cand e gata, o dai deoparte si presari verdeata tocata.
Alte retete din aceeasi categorie:Reteta Ciorba de fasole boabeReteta Cartofi taranestiReteta Sarmale de post cu ciuperci |
Urmariti-ne pe Facebook |