Reteta Salata de portocale cu andive si sos de iaurt
Ingrediente:
- 500 g andive;
- 2 portocale;
- 50 ml ulei de masline;
- 1 lamaie;
- 100 g iaurt natural degresat;
- sare;
- piper.
Mod de preparare:
Desfaci andivele in foi, pe care le speli si le tai in fasii. Cureti de coaja portocalele, le desfaci in felii si le tai in 3-4 bucati.
Amesteci usor andivele cu portocalele si le stropesti cu un sos de iaurt, uleiul si zeama de lamaie. Presari putin piper si sare dupa gust si amesteci din nou salata.
Alte retete din aceeasi categorie:
Reteta Salata de portocale cu andive si sos de iaurtReteta Salata cu carne si taiteiReteta Salata de pastai de mazare cu ochiuriReteta Salata calda de paste penne cu legumeReteta Salata algeriana cu chiftelute de mielReteta Salata de cocos cu macrou afumatReteta Salata de varza alba cu susanReteta Salata cu nuca, mar si portocalaReteta Salata cu orez, mazare, porumb si ciuperciReteta Salata de vineteReteta Salata de sfecla cu hreanReteta Salata de dovleceiReteta Salata de ardei copti