Categorii reteteSalateBucatarie maghiaraBucatarie americanaTorturiBucatarie algerianaBucatarie thailandezaBucatarie arabaBucatarie egipteanaBucatarie olandezaBucatarie germanaBucatarie evreiascaBucatarie argentinianaBucatarie scandinavaBucatarie portughezaInghetataBucatarie traditionalaBucatarie greceascaBucatarie italianaBucatarie spaniolaCocktail-uriSandwish-uriPrajituriMancare de PastiMancare de CraciunMancare de postBucatarie japonezaBucatarie turceascaBucatarie chinezeascaBucatarie indianaBucatarie frantuzeasca
RecomandariLumea Placintelor Bella Romania |
Reteta Ciorba de perisoare cu carne de vita
Ingrediente: - 400 gr carne macra de vita Mod de preparare: Se pune la fiert carnea cu os avand grija sa fie indepartata spuma; Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga zarzavatul ras pe razatoare sau taiat marunt; Separat se prepara perisoarele din carnea macra taiata in bucati, care se trece prin masina de tocat, impreuna cu o felie de paine inmuiata in apa si bine stoarsa; Se amesteca carnea tocata se adauga oul, orezul bine spalat, patrunjelul tocat marunt pana se formeaza o pasta; Din pasta de mai sus se fac perisoare de amrimea unor nuci care se pun in ciorba; Se fierbe totul cam 30 minute ; Se adauga borsul, se lasa sa dea 2-3 clocote si la sfarsit se adauga leusteanul tocat marunt; Se poate drege cu smantana.
Alte retete din aceeasi categorie:Reteta Ciorba de perisoare cu carne de vitaReteta Bors de urziciReteta Ciorba de pesteReteta Ciorba de lobodaReteta Ciorba de burta |
Urmariti-ne pe Facebook |