Categorii retete

SalateBucatarie maghiaraBucatarie americanaTorturiBucatarie algerianaBucatarie thailandezaBucatarie arabaBucatarie egipteanaBucatarie olandezaBucatarie germanaBucatarie evreiascaBucatarie argentinianaBucatarie scandinavaBucatarie portughezaInghetataBucatarie traditionalaBucatarie greceascaBucatarie italianaBucatarie spaniolaCocktail-uriSandwish-uriPrajituriMancare de PastiMancare de CraciunMancare de postBucatarie japonezaBucatarie turceascaBucatarie chinezeascaBucatarie indianaBucatarie frantuzeasca

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Ciorba de perisoare cu carne de vita

Ciorba de perisoare cu carne de vitaIngrediente:

-  400 gr carne macra de vita
- 200 gr carne cu os
- zarzavaturi (un morcov, un patrunjel, un pastarnac, o telina, o ceapa)
- 2-3 linguri de smantana
- 1 ou
- 1 lingura de orez
- 500 ml bors
- 1 felie de paine
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura leustean
- sare dupa gust

Mod de preparare:

Se pune la fiert carnea cu os avand grija sa fie indepartata spuma; Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga zarzavatul ras pe razatoare sau taiat marunt; Separat se prepara perisoarele din carnea macra taiata in bucati, care se trece prin masina de tocat, impreuna cu o felie de paine inmuiata in apa si bine stoarsa; Se amesteca carnea tocata se adauga oul, orezul bine spalat, patrunjelul tocat marunt pana se formeaza o pasta; Din pasta de mai sus se fac perisoare de amrimea unor nuci care se pun in ciorba; Se fierbe totul cam 30 minute ; Se adauga borsul, se lasa sa dea 2-3 clocote si la sfarsit se adauga leusteanul tocat marunt; Se poate drege cu smantana.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Ciorba de perisoare cu carne de vitaReteta Bors de urziciReteta Ciorba de pesteReteta Ciorba de lobodaReteta Ciorba de burta

Urmariti-ne pe Facebook