Categorii reteteSalateBucatarie maghiaraBucatarie americanaTorturiBucatarie algerianaBucatarie thailandezaBucatarie arabaBucatarie egipteanaBucatarie olandezaBucatarie germanaBucatarie evreiascaBucatarie argentinianaBucatarie scandinavaBucatarie portughezaInghetataBucatarie traditionalaBucatarie greceascaBucatarie italianaBucatarie spaniolaCocktail-uriSandwish-uriPrajituriMancare de PastiMancare de CraciunMancare de postBucatarie japonezaBucatarie turceascaBucatarie chinezeascaBucatarie indianaBucatarie frantuzeasca
RecomandariLumea Placintelor Bella Romania |
Reteta Ciorba de loboda
Ingrediente: - 10 legaturi de loboda mai rosii Mod de preparare: Se spala toata verdeata (loboda,ceapa si leusteanu), loboda dupa ce este spalata si curatata se pune intr-o oala, se caleste impreuna cu ceapa si vegeta in putin ulei; Dupa ce sunt calite, se pune apa rece pana acopera oarecum verdeata, se spala orezul si se pune in aceasta oala, se lasa la fiert; Atunci cand orezul a fiert, se pune borsul, dupa ce a fiert cu borsul se bat ouale se pun in oala si se mai lasa un pic la fiert, se stinge focul si se pune leusteanul; Cui ii place poate face separat ombleta pe care o pune la sfarsit si dupa preferinte se poate pune si slaninuta afumata; Aceasta ciorba se mananca si cu un ardei iute, este mai buna rece si cum se spune "ca sa mearga mai bine, se ia un aperitiv - o tuica, palinca etc.
Alte retete din aceeasi categorie:Reteta Ciorba de perisoare cu carne de vitaReteta Bors de urziciReteta Ciorba de pesteReteta Ciorba de lobodaReteta Ciorba de burta |
Urmariti-ne pe Facebook |