Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Brownies

Reteta BrowniesIngrediente

- o cesca si jumatate de faina
- un sfert de cesca de cacao
- o lingurita praf de copt
- o jumatate lingurita bicarbonat
- o jumatate de ceasca miez de nuca maruntita
- 125g unt
- 200g ciocolata
- o ceasca de zahar pudra
- 2 oua
- 1/3 ceasca smantana
- 1/3 ceasca nuca maruntita.

Glazura

- 150g ciocolata menaj
- o jumatate ceasca smantana.

Mod de preparare

Faina cu cacao, praf de copt, bicarbonat, nuci maruntite se amesteca intr-un castron. Se adauga ciocolata si untul topite in baie de abur, zaharul, ouale si smantana. Compozitia se toarna intr-o tava incinsa(23x23cm) si tapetata cu hartie de copt. Se coace 40 de minute si se lasa sa se raceasca.

Pentru glazura se topeste ciocolata si se amesteca impreuna cu smantana. Se toarna peste prajitura si se presara nuca.
Se lasa sa se raceasca si apoi se taie.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Brownies

Urmariti-ne pe Facebook