Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Ciorbe

Retete din categoria Ciorbe

Reteta Ciorba de perisoare cu carne de vita

Ciorba cu perisoare din carne este gustoasa, usor de digerat, si are un continut caloric mare. Aceasta reteta de ciorba cu perisoare din carne este bine primita de copii si sigur va deveni una din ciorbele preferate pentru viitorul adult.

Reteta Bors de urzici

Urzicile le putem prepara in multe feluri, dar cine a gustat bors de urzici va recunoaste ca este exceptional. Bors de urzici este o reteta ieftina, dar benefica pentru sanatate. Daca nu suntem in post putem imbunatati acest bors de urzici cu smantana.

Reteta Ciorba de peste

Un adevarat mancator de peste este cel care va cere la masa si ciorba de peste, fiind si mai atent si mai pretentios la modul de pregatire al acesteia. Sigur ciorba de peste se pregateste cel mai bine in delta, dar cu putina atentie se poate realize si in bucatariile noastre.

Reteta Ciorba de loboda

Aspectul tentant dat de loboda rosie, gustul acrisor dat de bors, senzatia de lejeritate, pe care o ai dupa ce consumi ciorba de loboda recomanda aceasta ciorba si neamatorilor. Leusteanul adaugat la sfarsit in ciorba de loboda, va da o savoare in plus gustului si mirosului acesteia.

Reteta Ciorba de burta

Una din cele mai populare ciorbe, pe placul gurmanzilor si nu numai este ciorba de burta. Ciorba de burta este ciorba pentru care fiecare are o reteta proprie, care nu e definitiva, pentru ca reteta de ciorba de burta se perfectioneaza, evolueaza in timp.

Urmariti-ne pe Facebook