Categorii reteteBucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara
RecomandariLumea Placintelor Bella Romania |
Reteta Tzatziki
Ingrediente: - 375 ml iaurt natural Mod de preparare: Castraveţii se curăţă de piele, se rad mărunt, se storc de apă şi se sărează. Usturoiul tocat mărunt se adaugă la castraveţi, împreună cu oţetul de vin şi cu iaurtul. Se amestecă bine. Se adaugă uleiul şi se amestecă din nou. Tzatziki se serveşte răcit. Poate fi decorat cu o măslină sau cu trei felii de roşie.
Alte retete din aceeasi categorie:Reteta SuvlakiReteta Horiatiki Reteta Tzatziki |
Urmariti-ne pe Facebook |