Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Tort de fructe fara coacere

Tort de fructe fara coacereIngrediente

- 500 ml lapte
- 20 linguri zahar
- 200 ml apa
- 10 oua
- 2 plicuri vanilie
- 5 linguri faina
- 60 g gelatina
- fructe

Mod de preparare

Gelatina dizolvata in apa se amesteca cu laptele, galbenusurile, 10 linguri zahar, zahar vanilat, faina si se fierbe pana se ingroasa.
Albusurile batute spuma cu 10 linguri zahar se amesteca cu compozitia de mai sus cand aceasta s-a racit.
Asamblare: intr-o cratita se pune celofan stropit cu apa si apoi se aseaza compozitie, fructe, compozitie, fructe, compozitie. Se da la rece pana a doua zi cand se orneaza cu frisca.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Tort de fructe fara coacere

Urmariti-ne pe Facebook