Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Paella de post cu tofu

Paella de post cu tofuIngrediente:

-  300 g de tofu taiat cubulete
- 500 g de rosii, taiate cubulete (daca este iarna, preferabil din conserva)
- 600 ml de bulion
- 300 g de naut fiert in prealabil, clatit apoi cu apa rece si scurs
- 300 g orez
- 60 g de migdale albe prajite in prealabil
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceapa mare, taiata cubulete
- 1 ardei rosu mare, caruia i se scot in prealabil semintele
- 2 catei de usturoi, curatati in prealabil se coaja si zdrobiti cu ajutorul unui aparat
- 1/2 lingurita de busuioc uscat si tocat marunt
- 1 lingurita de cimbru uscat si tocat marunt
- sare dupa gust

Mod de preparare:

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se inmoaie ceapa in el timp de 1 minut; Se adauga apoi in uleiul incins si ardeiul rosu si usturoiul si se lasa inca 2 minute impreuna cu ceapa la foc potrivit; Se adauga rosiile taiate cubulete, sarea, busuiocul si cimbrul si se fierb impreuna la foc moderat timp de 5 minute; Se adauga bulionul si nautul si se pun la fiert, apoi, impreuna; Atunci cand amestecul da in clocot, se adauga orezul; Se reduce focul atunci cand s-a adaugat orezul, se acopera cu un capac si se fierb la foc mic timp de 20 de minute, amestecand de preferinta in ele din cand in cand (se fierb pana cand orezul este fiert si majoritatea lichidului a fost absorbita); Se adauga tofu si se mai tin pe foc neacoperite timp de inca 10 minute; Se ia tigaia de pe foc, se acopera si se lasa sa stea timp de inca 10 minute; Se rastoarna paella pe un platou incalzit in prealabil si eventual se orneaza cu migdalele prajite si cu cimbrul; Se serveste potrivit de calda.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Salata de fructe de mare (Salpicon de marisco)Reteta Salata spaniola cu cartofi (Ensalada espanola)Reteta Paella de post cu tofu

Urmariti-ne pe Facebook