Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Kalalaatikko

KalalaatikkoIngrediente:
 

- 300 g de scrumbie proaspătă
- 800 g de cartofi
- 80 g de ceapă
- 50 g de ulei
- 130 l de lapte
- 2 ouă
- 1 lingură de făină de grâu

 

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii, se taie în bucăţi mici şi se introduc într-o oală unsă cu grăsime. Se curăţă scrumbia proaspătă, se taie în bucăţi mici şi se pune pe cartofi. Cartofii şi scrumbia se presară cu ceapa mărunt tăiată, apoi cu făină şi se toarnă peste ulei. Se înăbuşă la foc mic. La cartofii gătiţi cu scrumbie se toarnă ouăle amestecate cu lapte. Se coace în cuptor timp de aproximativ 10 minute şi se serveşte fierbinte.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Kalalaatikko

Urmariti-ne pe Facebook