Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Horiatiki

Horiatiki Ingrediente:

- 3 roşii tari
- 180 g brânză feta
- 1 castravete
- 1 ceapă
- 2 ardei graşi verzi
- 200 g măsline negre
- 125 ml ulei
- 60 ml oţet de vin piper
- sare
- oregano

Mod de preparare:

Roşiile, castraveţii, ardeii şi ceapa se taie felii. Se pun într-un bol, se presară cu condimente, se adaugă măsline şi se amestecă bine. Se adaugă cubuleţe de brânză feta. Se adaugă ulei şi oţet de vin. Se amestecă cu atenţie, pentru a nu strivi ingredientele. Salata grecească se serveşte la rece. Poate fi consumată separat sau ca adaos la aproape orice fel de mâncar.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta SuvlakiReteta Horiatiki Reteta Tzatziki

Urmariti-ne pe Facebook