Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Drob din ficat de porc

Drob din ficat de porcIngrediente:

- Ficat, splina, rinchi de porc – 4 kg
- 400 g ceafa de porc
- 3 oua
- 2 cepe
- smantana/ lapte
- 4 felii de paine
- verdeata
- ulei
- sare
- piper

Mod de preparare:

Maruntaiele se pun la fiert in apa cu sare. Se scurg bine dupa ce fierb si se dau prin masina de tocat impreuna cu ceafa de porc si paine inmuiata in apa si stoarsa. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei incins. Se adauga peste maruntaie impreuna cu ouale si smantana sau laptele. Se pune si verdeata in functie de preferinte. Pentru drob se pot folosi forme de chec. Acestea se ung cu ulei inainte de a se pune compozitia. Se tin la cuptor pana cand vedeti ca drobul se rumeneste.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Drob din ficat de porcReteta Piftie de porcReteta TobaReteta CaltabosiReteta Carnati de casaReteta CozonacReteta Friptura de porc cu bereReteta Sarmale in foi de varza acraReteta Salata Boeuf cu carne de pui

Urmariti-ne pe Facebook