Categorii retete

Bucatarie traditionalaInghetataBucatarie portughezaBucatarie scandinavaBucatarie argentinianaBucatarie evreiascaBucatarie germanaBucatarie olandezaBucatarie egipteanaBucatarie arabaBucatarie thailandezaBucatarie algerianaTorturiBucatarie americanaSalateBucatarie greceascaBucatarie frantuzeascaBucatarie indianaBucatarie chinezeascaBucatarie turceascaBucatarie japonezaMancare de postMancare de CraciunMancare de PastiPrajituriSandwish-uriCocktail-uriBucatarie spaniolaBucatarie italianaBucatarie maghiara

 

Recomandari

Lumea Placintelor Bella Romania

Reteta Cannelloni cu pui si sos de rosii

Cannelloni cu pui si sos de rosiiIngrediente:

- 500 g carne de pui, tocata
- 800 g rosii decojite taiate cubulete
- 125 g cannelloni
- 250 ml smantana sau iaurt
- 1 ceapa mica tocata marunt
- 2 morcovi tocati sau rasi
- 2 cepe verzi, tocate
- 1 ardei iute tocat (fara seminte)
- 4 linguri vin alb sau supa de pui
- 1 ou
- 2 linguri ulei masline
- 2 linguri parmezan ras
- 1/2 legatura patrunjel verde, tocat

Mod de preparare:

Se da drumul cuptorului, sa fie incins cand bagam tava cu cannelloni in el. Se pune uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa, ardeiul iute si morcovul. Se adauga rosiile, frunzele de patrunjel si vinul sau supa de pui si un varf de lingurita de sare, pentru ca rosiile sa lase sucul. Se lasa pe foc 10 minute. Oul se bate si se amesteca ceapa verde cu carnea de pui, oul, smantana, parmezanul. Se condimenteaza cu sare si piper alb proaspat rasnit. Compozitia de cannelloni se pune in cornet si se umplu rulourile. Se unge o tava cu ulei de masline, se toarna jumatate din sosul de rosii, se aseaza cannelloni unul langa altul si se toarna restul de sos de rosii. Rulourile Cannelloni se dau la cuptor 40 - 50 minute. Se servesc fierbinti, dar pot fi pastrate si reincalzite la cuptor.

Alte retete din aceeasi categorie:

Reteta Lasagna cu dovleceiReteta Cannelloni cu pui si sos de rosiiReteta Bruschette

Urmariti-ne pe Facebook